Mijn geluksmomentjes #1

Geluk. Wat is geluk? En hoe voel je geluk? Vragen waar alleen jíj een antwoord op hebt. Laten we in ieder geval met ons allen meer genieten en vaker stil staan bij de mooie momenten. Als we allemaal eens vaker onze geluksmomentjes met elkaar delen, wordt de wereld alweer een stukje mooier. Ook al is het misschien een klein ieniemienie stukje. Alle kleine beetjes helpen! Iedere maand wil ik jullie meenemen naar mijn geluksmomenten van de afgelopen tijd. Genieten jullie met mij mee?

Hopelijk hebben jullie het geduld om te lezen. Ik probeer het wederom kort te houden. Tsja, jullie raden het al: kort houden is niet mijn sterkste eigenschap, ha! En toch ben ik trots op het feit dat het mij tot nu toe redelijk lukt. *Afkloppen!* Toch meiden?

♥   Een blik vol geluk – De HEMA is een winkel waar ik niet uit kan lopen zonder een item te kopen. Gisteren ging ik met een missie naar de HEMA. Want jawel, dankzij een artikel van Dina wist ik waar het ‘blik vol geluk’ zich had verstopt. Daar maak ik voor dit artikel gretig en met veel liefde gebruik van!
♥   40(!) lieve volgers – Wauw, ik ben (bijna) één maand aan het bloggen en kan nu al genieten van vele reacties en 40 lieve volgers op Bloglovin’. Iedere reactie maakt mij vrolijk. Bedankt lieverds, jullie zijn top!
♥   Een spontaan avondje sauna – Mijn lieve G. en ik zien elkaar eigenlijk een soort van sporadisch. Ahh, zielig hè?! Nee hoor! Ondanks dat het enige planskills vereist om elkaar te zien – inderdaad, zero spontaniteit – kunnen we natuurlijk wel spontane activiteiten ondernemen op de dag dat we elkaar zien. Wat dachten jullie van een heerlijk spontaan avondje sauna! Wat kunnen we daar samen van genieten. Heerlijk!
♥   Geweldige en hilarische gesprekken – Het coderingsbestand voor ons masteronderzoek is ein-de-lijk klaar voor gebruik! Dit ‘klaarmaken voor gebruik’ leverde echter geweldige en hilarische gesprekken in de groepsapp op. Tsja, het saaie codeerwerk moeten we toch enigszins aanvaardbaar maken.
♥   Een gelukkige winnares – Ruim anderhalve week geleden kreeg ik een e-mail van Jamie en Merel dat ik één van de drie gelukkige winnaressen was van de 100% gids. Ik kreeg een gids van Antwerpen thuis gestuurd. Wat was ik hier blij mee! Ik win namelijk zelden iets, ha. En nu… Nu heb ik gelijk weer een goed excuus voor een citytrip naar Antwerpen! Wie gaat er mee?!
♥   Quality time – Quality time, het is zo belangrijk! Of het nu om je partner, ouders of vriend(inn)en gaat. Ik kan ontzettend genieten van een lekkere lunch met mijn moeder. Zowel in de stad als thuis aan de eettafel. Evenals een afspraak met een vriendin! Kletsen onder het genot van een grote kop thee, een overload aan koekjes en genoeg gespreksstof. Quality time, I love it!
♥   Een bizar fijne voldoening – O, wat voelde ik mij afgelopen woensdag gelukkig! Mijn lieve PGB-kindje zat in een mindere fase. Doordat we op de zorgboerderij – waar ik haar sinds woensdag persoonlijk begeleid – veel plezier hebben beleefd, was ze weer even de oude. En hoe leuk is het om vervolgens een appje van vader te krijgen met de mededeling dat ze nog steeds vreselijk veel lacht. Wat een bizar fijne voldoening geeft dat!
♥   Een bekende blogger  – Afgelopen week kwam ik per toeval een blogger tegen die ik ken. Hé, wat leuk! Dit gebeurde via Facebook waar ik de laatste tijd zelden actief ben. Ineens zag ik de statusupdate van naamgenoot en oud-studiegenoot Renske. Wat blijkt: ze blogt al een jaar! Het deed me herinneren aan onze te gekke studiereis naar Londen welke we met een aantal andere gezellige meiden hebben mogen maken.
♥   Liefde op het perfecte moment – Een lief bericht krijgen is altijd leuk. Een lief bericht krijgen terwijl je het hard kunt gebruiken al helemaal! Mijn lieve G. stuurde precies op het juiste moment een lief berichtje. Wat had ik dat even nodig. Ik kan G. daar ontzettend dankbaar voor zijn. Niets voelt fijner dan liefde op het perfecte moment!
♥   Santorini – And last but not least… De vakantie naar Santorini komt steeeeds dichterbij! Oké. Het duurt nog ruim negen weken, maar wat kijk ik er naar uit! Samen met lief vriendinnetje C. zoeken we het Griekse eiland op en genieten we een week lang van cocktails, vulkanische stranden, lekker Grieks eten en het prachtige landschap. Wauw, ik krijg er ‘ik-wil-NU-op-vakantie-kriebels’ van!

In de afgelopen jaren heb ik geleerd om zo veel mogelijk te genieten. Van kleine tot grote momenten. Er is nog zó veel meer waar ik de afgelopen maand van heb genoten! Heerlijke grote koppen verse muntthee, het zonnetje dat mijn gezicht verwarmt, een lachbui tot huilen aan toe, tegen vriendlief kruipen als een klein meisje en (bijna) in slaap vallen, de grootste lachbui ooit met één van mijn PGB-kinderen, kletsen met mijn lieve G. over ons toekomstbeeld… Ja, ik probeer te genieten met volle teugen!

Wat is jouw ultieme geluksmomentje van de afgelopen tijd?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

Advertentie

6 gedachtes over “Mijn geluksmomentjes #1

  • Renske zegt:

   Het ‘geluksblik’ is echt leuk! Dus als je weer eens een keertje bij de HEMA bent… 😉 Ja, dat gaat razendsnel! Voor ik het weet zit ik alweer in Nederland na te genieten.

   Like

 1. xLauratjj zegt:

  Ik kwam op je blog terecht via Prevent What Ifs! Even rondgesnuffeld en blijven plakken bij dit artikel! Ik wil ook graag eens naar Santorini! Stiekem hoop ik op een post op je blog, zodat ik het vriendje kan overtuigen om ein-de-lijk naar daar op reis te gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s