Mijn eerste mijlpaal!

Hoera! Het is tijd voor een klein feestje op Montévie. De virtuele taartjes zijn gebakken, de virtuele confettikanonnen zijn ontploft en de virtuele knuffels zijn voorzien van een overload aan dankbaarheid. En dat allemaal dankzij jullie!

Op het moment dat ik het artikel ‘Mijn kiekjes’ aan het typen was, zag ik tot mijn grote verbazing dat het aantal volgers op Bloglovin’ is gestegen naar 50. Yippie! Ik had niet verwacht dat ik in een maand tijd deze mijlpaal zou bereiken. Ik weet dat er veel bloggers zijn met véél meer volgers, maar ik vind 50 volgers al bizar veel. Schijnbaar zijn er 50 mensen op deze grote aardbol die het leuk vinden wat ik schrijf en wat mij bezig houdt. Oké, eigenlijk zijn het voornamelijk mensen afkomstig uit ons koude kikkerlandje en uit ons zuidelijke buurland. Maar hé, Nederland en België tezamen tellen ook heel wat mensen! Mijn dank is groot voor jullie aanwezigheid. Heel groot. Zo groot dat jullie taartjes, confetti en knuffels verdienen. Sinds ik ben begonnen met bloggen, inmiddels ongeveer een maand geleden, had ik niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden. Het is echt een hobby geworden waarvan ik iedere dag geniet. Ik geniet van jullie toffe reacties, het ontdekken van nieuwe blogs, het schrijven van artikelen et cetera. En de inspiratie? Die komt op de gekste momenten naar boven.

Mijn volgende mijlpaal is hopelijk een eigen domein. Ik ben zelf een digibeet als het neerkomt op het ontwerpen van een website. Dus mijn vraag aan jullie: weten jullie een goede grafisch vormgever? Alle tips zijn welkom!

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

50 gedachtes over “Mijn eerste mijlpaal!

  • Renske zegt:

   Aah, dank je! ❤ Haha, inderdaad! Ik ga me er na mijn masteronderzoek officieel in verdiepen. Op dit moment heb ik er te weinig tijd voor. Maar ik heb in ieder geval al een vormgever op kunnen schrijven. X

   Like

 1. naomiinwonderland zegt:

  Even online zoeken naar leuke thema’s! Zo hoef je er niet té veel geld aan uit te geven, maar toch kunnen ze ongelofelijk mooi zijn. Daarvoor heb je wel een eigen host nodig, niet enkel een domein.

  Proficiat trouwens met je mijlpaal! Op naar de 100 =)

  Like

  • Renske zegt:

   Bedankt voor de tip, Naomi! En inderdaad, van het hele host- en domeingebeuren ben ik op de hoogte. Het gaat mij vooral om een goede vormgever. Maar met jouw tip kom ik er wel!

   En inderdaad: op naar de 100!

   Like

 2. kim zegt:

  Goed bezig!! En lekker snel al zoveel volgers!
  Mijn teller op Bloglovin’ staat nog ‘laag’. Ik merk dat de meesten mij via WordPress volgen. Ik vind het daarom ook een beetje eng en jammer om een eigen hosting te nemen (buiten het feit dat ik géén idee heb hoe dat werkt).

  Like

 3. Deisy zegt:

  Van harte gefeliciteerd meis! Je hebt het dubbel en dwars verdiend want je hebt echt een prachtige blog meis ❤ Mocht je nog hulp willen voor wat betreft je layout dan kan ik je altijd wel helpen. Ik vraag er overigens niets voor want ik vind het leuk om mensen te helpen hihi 😉 Dus je kan mij altijd mailen! X

  Like

 4. Rianne zegt:

  En inmiddels zit je alweer op 62 followers, zie ik… 🙂 Yay, gefeliciteerd!

  Oh en wat betreft de grafisch vormgever; hier een bijna afgestudeerde haha! En je kunt misschien eens kijken bij mylenecybele.com 🙂

  Like

  • Renske zegt:

   Yay! Hoera! Dank je!

   En ook bedankt voor de tips! Ik zal de website én jou opschrijven, hihi. 🙂 Op dit moment heb ik al wel contact met iemand. Ik ben benieuwd wat daaruit rolt, hihi.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s