Mijn kiekjes #3

Afgelopen week had ik een sollicitatiegesprek in het noorden des lands, bracht ik een bezoekje aan de huisarts, heb ik gewerkt, ben ik druk geweest met mijn masteronderzoek en stond er drie keer iets lekkers op tafel van (onder andere) mijn hand! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandagochtend keek ik op Bloglovin’ en zag ik dat ik de 50 volgers heb aangetikt. Wat super tof! 🙂 Bedankt lieverds! Maandag stond verder volledig in het teken van werken. Ik begon de dag met een heerlijk Optimelontbijtje (lees: aardbeienkwark met verse aardbeien en yoghurtdrink van mango en passievrucht) Gewoon omdat het kan. I love it! Nadat ik de hele dag had gewerkt, heb ik ’s avonds de notities voor het sollicitatiegesprek van dinsdag doorgenomen. Ik had toch wel een beetje last van zenuwkriebels. Het is zo’n toffe stageplek!

Pff… Wat werd ik onaangenaam wakker! Oké, ik lieg. Ik was al voor zo’n 70% wakker, maar die andere 30% – voor zover ik dagelijks 100% wakker ben – probeerde ik te bereiken door het nemen van een douche. Dat was niet nodig! Mijn zus en ik delen samen een badkamer en op het moment dat ik de badkamer instapte, kwam mij een gigantische rioollucht tegemoet. BAM, in één klap wakker. Jekkes! Ook goedemorgen, ha. Ik ben de dag rustig begonnen. Op de een of andere manier was ik voor het komende sollicitatiegesprek zenuwachtiger dan de vorige keer. Dit is toch wel een hele interessante plek, echt forensisch. Het gaat namelijk om een forensisch psychiatrische kliniek en orthopedagogisch behandelcentrum in het noorden des lands. Ja, een heel stukje rijden. Na het sollicitatiegesprek kreeg ik een rondleiding over het terrein. Enorm interessant! Aangezien ik hartstikke moe was, genoot ik ’s avonds van een kopje thee, een paar verdwaalde paaseitjes en deed ik ideeën op voor leuke DIY’s.

Wat een stralende, warme en zonnige dag! Ik begon de dag met het werken op de zorgboerderij. We zijn bijna de hele ochtend buiten bezig geweest. Genieten! Mijn lieve G. had een dag vrij van het werk en dus zouden we gaan lunchen in de stad. Althans, dat was de bedoeling… We waren alleen allebei zo dom om geen trek te hebben. Ik had immers op de zorgboerderij al half geluncht. Oeps! We besloten om samen een salade te nemen. Eerlijk? Ook dat is niet gebeurd, haha. Mijn lieve G. kocht een aantal mooie korte broeken en ik kocht alvast zonnebrandcrème voor op Santorini (en hopelijk de zonnige dagen die daarvoor zullen komen!). We reden door naar een motorzaak in Duitsland waar de nodige attributen qua textiele uitrusting werden gekocht. Wat is het toch fijn om een middag met mijn lieve G. op pad te zijn! Na onze wereldreis strandde ik bij de huisarts. Niet schrikken! Het was een geplande afspraak, ha. Ik kreeg de uitslag van een onderzoek, medicatie en een verwijsbrief om bloed te prikken. Blegh, nog geen precieze duidelijkheid dus… Gelukkig was mijn lieve G. daar om mij op te vrolijken. Het is ook zo’n schat! ’s Avonds genoten we samen van een heerlijk ijsje. Nou ja, -je… Het waren drie bolletjes, ha. Mijn bakje bestond uit mango, framboos en Bueno. Yummy, I love it!

Het was donderdag een stuk kouder dan woensdag. Mijn winterjas houd ik nog maar even aan de kapstok. Waarom kan die lieve lente nu niet even doorzetten met het warme zonnetje? Nadat ik ’s ochtends fijn wakker werd naast mijn lieve G., heb ik het een en ander gedaan voor mijn masteronderzoek. Helaas zat mijn stresslevel behoorlijk hoog en dus werd het tijd om prioriteiten te stellen wat betreft zaken buiten het masteronderzoek om. Genoeg te doen de rest van de dag! Tussendoor keek ik uit het raam en zag dat de narcissen en tulpen volop in bloei waren. Prachtig toch?! Ik nam gelijk een kijkje bij mijn plantenkinderen. Yeah, ze groeien nog steeds! ’s Avonds heb ik ontspannen door artikeltjes te tikken voor mijn blog. Moraal van het verhaal: niet echt een bijzonder interessante dag, haha.

Vrijdagochtend stond in het teken van mijn masteronderzoek. Doodvermoeiend werk, maar het resultaat is uiteindelijk natuurlijk iets om voldoening uit te halen. En daar doe ik het voor! *Laat een spierbal zien.* Op een gegeven moment had ik enorme trek. De tijd gaat sneller dan ik denk! Ik genoot van een bakje met appels, rozijnen en kaneel. Soms moet je jezelf belonen, ha! ’s Middags was het weer tijd om naar mijn PGB-kindje te gaan. Samen hebben we victoriacake gebakken. Ontzettend lekker! Aan het begin van de avond waande ik mij naar mijn lieve G. Een spontaan avondje samen, fijn!

Zaterdag heb ik lekkere scones gebakken. Yummy, ze waren heerlijk! De laatste keer dat ik scones heb gegeten is alweer bijna een jaar terug. Samen met een vriendin genoten we van een dagje Nijmegen, waar we de dag afsloten met een high-tea. Wat waren deze scones lekker! Een maand geleden genoot ik met een andere vriendin eveneens van een high-tea. De scones van deze high-tea waren helaas totaal niet te pruimen. Ik vraag me zelfs af of het wel eens scones waren, haha. De scones die ik heb gebakken overtreffen de scones van een jaar geleden niet. Verre van! Dat waren echt onwijs lekker scones. O ja, het recept vind je hier ! Mijn zus en ik hadden dit weekend het rijk voor onszelf. Mijn ouders waren namelijk een weekend naar Assen. Voor mij de perfecte gelegenheid om een hoofdgerecht uit het kookboek van Pauline , namelijk Uit Pauline’s Keuken, te proberen. We kozen voor kip parmezaan. In één woord: verrukkelijk! Naast de kip had ik ovenfrietjes en sperzieboontjes. Lekker simpel en toch yummy! Donderdag volgt er trouwens een artikel over het toffe kookboek Uit Pauline’s Keuken. So, stay tuned!

Jeetje, mijn zondag begon minder prettig. Ik mocht weliswaar fijn naast mijn lieve G. wakker worden, maar de manier waarop was verre van ideaal. Ik had last van ontzettende buikkrampen. Mijn buik haar wil is wet, zullen we maar zeggen. 😉 Mijn lieve G. liet zich van zijn lieve kant zien. Ik werd onder een warme douche geschoven en kreeg een lekker ontbijtje voorgeschoteld. In de loop van de dag ging het helaas nog niet echt beter. Wij vragen ons af of de medicatie die de huisarts mij heeft gegeven wel werkt. G. en ik besloten een rondje door de tuin te lopen. Even wat vitamine D opvangen! Mijn lieve G. rende met de hond rondom de vijver en ik had mijn iPhone paraat om een aantal foto’s te schieten. Wat een prachtige bloesem! Hond C. was het trouwens niet eens met het feit dat ik mezelf in allerlei vreemde posities manoeuvreerde om een foto te maken van, jawel, een bloem. Een ieniemienie deel van de foto bestond uit die prachtige bloem en de rest uit een sexy hondenbil. Volgens mij kwam er iemand aandacht tekort, haha. De rest van de zondag heb ik vooral op bed gelegen. Stomme buik. 😉

Hoe zag jullie week eruit?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

28 gedachtes over “Mijn kiekjes #3

 1. Marie zegt:

  Al dat heerlijk eten!! Mmmm. Je maakt zo’n mooie foto’s meid! En nogmaals gefeliciteerd met je 50 volgers! Veel succes met je stageplek, ik duim voor je! Liefs

  Like

 2. kim zegt:

  Ah wat een heerlijk eten! En hopelijk gaat de medicatie nog werken! Ik moet ook al een tijdje naar de huisarts om bloed te laten prikken, maar stel het steeds uit.
  Hopelijk voel je je snel weer goed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s