Shoplog HEMA

Even serieus. Ik heb geen koopverslaving, maar laat mij los in een willekeurig HEMA-filiaal en ik kom áltijd met iets de winkel uit. Van washi tape tot een leuke vaas en van een hip nagellakje tot een leuke top. Veel items die in mijn bezit zijn, zijn afkomstig van HEMA. Kijk je mee naar de items die ik afgelopen zaterdag mee naar huis nam?

Zaterdag heb ik ein-de-lijk mijn shellac nails verwijderd. Laten we het er maar op houden dat ik moeilijk afscheid kon nemen van het prachtige kleurtje, haha. Ik zag dat mijn nagellakremover bijna op was en dus ging ik naar de HEMA. Normaal gesproken gebruik ik altijd nagellakremover van de Kruidvat. Maar ach, een bezoekje aan de HEMA is ook wel eens leuk. Voor mij wel, voor mijn portemonnee niet. Ik zal jullie laten zien waarmee ik naast de nagellakremover, een minder interessant product, thuis kwam.

Overduidelijk: cadeaupapier. Deze heb ik vaker in huis gehad en vooral de vel gekleurde varianten vind ik tof! Je shopt ze voor € 1,00 per drie. Daar kun je niets van zeggen toch? Naast de nagellakremover, stuitte ik op een base en top coat. Mijn ‘coats’ zijn bijna op – zie je, het is maar goed dat ik even naar de HEMA ging, ha – en dus besloot ik weer een base en top coat mee te nemen. De base coat heeft een zacht prijsje van € 2,50. Op het potje / flesje / dingetje (hoe noem je het?) van de top coat staat ‘gellook’. Mijn zus heeft goede ervaringen met deze top coat, dus ik besloot hem ook eens te proberen. Deze kostte € 2,75.

Ik ben Renske niet als ik niet even bij de washi tapes heb gesnuffeld! Ik zag weer twee paar mooie exemplaren. Beiden zijn € 0,75. Daar kan ik ze echt niet voor laten liggen! Het ene paar is voorzien van stipjes. Gek op stipjes! Het andere paar is voorzien van driehoekjes. De kleurtjes vind ik echt vrolijk. Het geeft mij een heerlijk lente- en zomergevoel!

Hebben jullie ooit een body scrub van de HEMA gebruikt? Ik heb er vaker body scrubs gekocht en over het algemeen vind ik ze prettig. Deze scrub heeft niet echt een specifieke geur. Inmiddels heb ik de scrub al gebruikt en ook deze scrub is weer een feestje om te gebruiken! Hij kost € 3,50. Tot slot heb ik ook oorbellen gekocht. Nog niet eerder heb ik sieraden bij de HEMA gekocht. Geloof ik… In ieder geval kon ik deze vrolijke hangers niet laten liggen! Voor maar € 3,95 (per drie paar) hangen ze in jouw oren. Leuk toch?

Kun jij de items van HEMA ook moeilijk weerstaan? En wat is jouw favoriete HEMA-item?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

40 gedachtes over “Shoplog HEMA

 1. Esther zegt:

  Hier nog zo’n Hema lover! Ik kan er ook uren rond snuffelen. De notitieboekjes vind ik ook altijd moeilijk om te laten liggen, maar sinds kort heb ik ook de washi tape ontdekt. Oeps! Haha! Leuke shoplog, maar ik vind wel dat je de schade die je hebt aangericht aan mij terug moet betalen hihi. Liefs

  Like

 2. Lieke zegt:

  De hema is net de action. Je gaat er nooit weg met lege handen, en vaak kom ik niet eens thuis met hetgeen waarvoor ik eigenlijk naar de hema ging.. zucht haha

  Like

 3. Rianne zegt:

  Oooh leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben het met je eens haha, ik kom ook nooit met lege handen uit een HEMA gelopen…

  Ik moet trouwens ook echt eens die washi tape gaan proberen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s