Festivalkriebels met Sevenbien

Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang! En ja, ook ik ben van plan een aantal festivals te bezoeken. De sfeer op een festival vind ik fantastisch! Iedereen – oké, er zitten altijd een aantal ‘rotte appels’ tussen – is goed gemutst en vooral origineel gekleed! Ik kan mijn ogen uitkijken naar de outfits van anderen. En natuurlijk ook naar het gedrag van anderen, ha! Vandaag heb ik enige festivalinspiratie voor jullie wat betreft outfits! Nieuwsgierig in wat voor soort outfit je mij kunt spotten op een festival? Spiek gezellig met mij mee!

In de afgelopen jaren ben ik naar een aantal festivals geweest. En wauw, wat lopen sommigen – en ja, dit geldt voor zowel mannen als vrouwen – er bijzonder bij. Iedereen natuurlijk zijn eigen keuze, maar ik houd het vaak ‘safe’. Ik ben niet iemand die op wilt vallen en al helemaal niet graag in het middelpunt staat. Dit is dan ook terug te zien in mijn outfitkeuze voor een festival (of welk ander feestje dan ook). Ik heb een kijkje genomen bij de festivaloutfits in de webshop van Sevenbien. Wie wil er nu niet een kijkje nemen in een webshop waarvan de naam – namelijk Sevenbien – betekent ‘Dat staat je goed’? Iedere vrouw hoort natuurlijk graag dat een bepaald kledingstuk haar goed staat!

              

Helaas zit het weer soms wat tegen wat betreft het dragen van een korte broek op een festival. Maar hé, altijd blijven lachen! Iedere keer heb ik weer stille hoop dat het ‘korte broekenweer’ is en ik één van mijn leuke shorts tevoorschijn kan toveren. Toen ik door de webshop van Sevenbien aan het struinen was, op zoek naar dé festivallook, viel mijn oog op bovenstaande short. Wauw! Ik ben verliefd op deze short. Hij is zo tof! En dan nog een leuke top, want bij een festival hoort uiteraard een lekkere, losse top. Jeetje, wat is dat moeilijk met zo veel keuze! Uiteindelijk sloeg mijn hartje over toen ik de roze bohemian top en de roze aztec top zag. Die zijn perfect voor een festival! Lekker luchtig, niet te veel poespas en toch hip.

     

Uiteraard zijn sieraden en accessoires een must bij een (festival)outfit! Althans, persoonlijk vind ik het een must. Als ik zonder sieraden of accessoires een festivalterrein betreed, voel ik mij ‘kaal’. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen! 😉 Bij Sevenbien is er ook een groot aanbod qua sieraden en accessoires. Ik vind het leuk om een beetje in de kleuren van mijn outfit te blijven. De reden dat ik bovenstaande oorbellen gelijk te gek vond! Zijn het geen beauties? Naast oorbellen vind ik het heerlijk om een zonnebril te kunnen dragen. En zeg nou zelf: zodra een festivalganger zijn of haar zonnebril voor de ogen plaatst, is er vaak sprake van zon! Wie wil dat nou niet op een gezellig festival? Naast een hippe zonnebril – de zonnebril die ik bij Sevenbien vond, vind ik trouwens echt te gek! – vind ik een hip horloge ook belangrijk. Ik ben niet iemand die continu met haar iPhone bezig is. Daarnaast vind ik een horloge sowieso prettiger om de tijd op af te lezen. Mijn iPhone heb ik namelijk veel vaker niet dan wel bij de hand. Op een festival ben ik trouwens ook veel te bang dat er wat mee gebeurt zodra ik mijn witte parel uit mijn tasje tover!

Vele webshops geven tegenwoordig een bepaald termijn aan waarmee je jouw bestelling in huis kunt hebben. Bij Sevenbien staat duidelijk aangegeven dat als je voor 18.00 besteld, jouw bestelling de volgende dag in huis is. Mits de postbodes zich lief gedragen natuurlijk, ha! Ik ga dit binnenkort zeker uitproberen, aangezien ik bovenstaande items zeker festivalwaardig vind!

Heb je trouwens vrijdag 5 juni nog niets te doen en zoek je een leuk event om jouw weekend mee te starten? Neem dan snel een kijkje op de website van Sevenbien! Op vrijdag 5 juni tussen 19.15 en 21.15 is er namelijk een exclusieve Fashion Party. Dat betekent dat er een grote presale wordt gehouden op een nieuwe collectie welke nog niet online verkrijgbaar is. Daarnaast wordt de oude collectie verkocht met 75% korting én zul je in de watten worden gelegd met een hapje, een drankje en veel gezelligheid. Neem snel dus snel een kijkje op de website (en in jouw agenda natuurlijk) en reserveer jouw gratis entree!

Ben jij een diehard festivalganger?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

12345

16 gedachtes over “Festivalkriebels met Sevenbien

  1. Kim zegt:

    Leuk! Ik krijg in de zomer door alle festival-kleding in de winkels enorm veel zin om een festival te bezoeken. 🙂 “Vroeger” ging ik altijd veel naar festivals en vond ik dat ontzettend gaaf. Nu lukt het niet meer om te gaan, maar ik hoop het later wel weer te kunnen want ik mis het best wel!

    Like

    • Renske zegt:

      Die kriebels heb ik inderdaad ook als ik alle leuke kleding in de winkels en webshops zie! Jammer dat het op dit moment niet lukt. Wie weet in de toekomst weer. 🙂

      Like

  2. kim zegt:

    Die sieraden vind ik leuk! Weer eens wat anders dan mijn standaard zilveren knopjes 🙂
    Ik ben eigenlijk helemaal geen festivalganger, je weet wel, die drukte haha!

    Like

    • Renske zegt:

      Ik kies ook vaak voor ‘safe’ qua sieraden. Maar eigenlijk zouden we eens wat vaker ‘unsafe’ moeten gaan, haha. En over die drukte… Wie weet komt het ooit nog dat je zoiets wel aan kan. Je doet in ieder geval hard je best om de angsten te overwinnen. Topper! 🙂

      Like

  3. Maaike zegt:

    Leuk artikel! Ik vind de oorbellen van Sevenbien altijd zo leuk. En komende zondag ga ik naar een heel groot festival heen, dus ik kon wel wat festival outfit inspiratie gebruiken haha 🙂

    Like

Plaats een reactie