Mijn kiekjes #10

Wauw! Ik deel al tien weken mijn digitale dagboekje – typte ik hier nu echt ‘dachtboekje’?! – met jullie. De afgelopen week stond in het teken van de laatste voorbereidingen voor mijn vakantie, het vertrek van mijn lieve G. en fijne verwenmomentjes. Kijk je mee?

De meesten van jullie weten wel dat de maandag bij mij altijd in het teken staat van werken, werken en… werken! 😉 Toen ik ’s ochtends naar het werk wilde crossen, zat mijn héle interieur van de auto vol vocht. Minder handig natuurlijk! Gelukkig kon ik tussen mijn beide cliënten in even met de auto naar de garage, aangezien ik ook een heel irritant sisgeluid uit mijn ventilatoren hoorde komen. Oh my, ontploft ‘ie?! De monteur haalde een filter uit mijn auto en ik zag gelijk al dat dat niet helemaal goed zat. Ja, zelfs ik! Het hele filter zat vól met bladrommel en was zeiknat. Oké, genoeg technisch geklets. Na mijn middagje werken kon ik opnieuw naar de garage, want mijn nieuwe filter werd erin gezet. Wat een topservice! Mijn lieve G. en een aantal anderen in de familie waren ook al erg te spreken over deze kleinschalige garage. Ik kom duimen te kort om omhoog te houden, ha! ’s Avonds zijn mijn lieve G. en ik naar Duiven gereden om daar een bezoekje te brengen aan de Mediamarkt en de Makro. Fijn om even een avondje met vriendlief op pad te zijn. Nadat we thuis kwamen, heb ik in bed nog even fijn het artikel voor dinsdag afgeschreven.

Wat een jankdag! Ik heb heel wat tranen gelaten deze dag. Klinkt vrij depressief hè? De reden van mijn jankbuien: mijn lieve G. heeft zijn koffers (oké, tassen) gepakt! Dat klinkt weer vrij ernstig hè? Haha! Gelukkig is er niets aan het handje! Woensdag vertrekt G. voor twee weken naar Isle of Man. Soms word ik overdonderd met een angstgevoel dat er wat kan gebeuren. Gelukkig weet ik beter en zijn de twee weken vast snel weer voorbij! Dinsdag heb ik tevens de laatste boodschappen voor de vakantie van mijn vriendinnetje C. en mij ingeslagen en kwam de postbode opnieuw langs. Ditmaal om het toffe pakket van Claudia te bezorgen. De rest van de dag heb ik, zo goed als kon, aan mijn masteronderzoek besteed. Dit heb ik allemaal lekker vanuit mijn lieve G. thuis gedaan, zodat ik hem toch een beetje om mij heen heb. I know, dramaqueeeen! 🙂 De hele dag was G. druk bezig met de laatste voorbereidingen, maar ’s avonds had hij alle tijd voor mij. We hebben samen een hele fijne boswandeling gemaakt en kwamen op de terugweg een weiland vol schapen en lammetjes tegen. Mag ik ook een lammetje?! Maar dan wel eentje dat altijd een lammetje blijft, ha.

Woensdagochtend heb ik een ochtendje op de zorgboerderij gewerkt. Het was weer een drukke, maar reuzegezellige ochtend! Nadat mijn werk erop zat, ben ik snel naar huis gecrosst. Mijn lieve G. stond mij al op te wachten om gedag te zeggen. Even een fijn praatje en een allerlaatste dikke knuffel! Oké, daar had ik het wel even moeilijk. De tranen rolden over mijn wangen, wat G. overigens heel lief vond. Hallo! Ik zit met deze zoute rotzooi opgescheept, haha. (Edit: inmiddels is het zondag en houd ik mij beresterk. Hurray! Alles boven verwachting, haha. Ik denk dat de drukte én de voorpret op mijn vakantie een grote rol heeft gehad in het aan de kant kunnen zetten van mijn gemis. En natuurlijk de lieve vriendinnetjes om mij heen!) Nadat mijn lieve G. was vertrokken, ben ik fijn een middagdutje gaan doen. Eigenlijk kun je ‘-je’ wel weg laten, want ik heb praktisch de hele middag geslapen. Compleet gesloopt! ’s Avonds besloot ik alvast het een en ander in mijn koffer te leggen. Dit deed ik onder het genot van een heerlijk kommetje sojayoghurt in de smaak kers. Mijn lievelingsyoghurt!

In de ochtend moest ik naar mijn allerslechtste vriend de tandarts. Gelukkig was het geen grote ingreep – tsja, zelfs een controleafspraak valt met mijn enorme angst voor de tandarts onder ‘grote ingreep’ – en stond ik snel weer buiten. Het enige dat moest gebeuren was wat aanslag verwijderen, iets dat sowieso zonder pijn gebeurt. Pfieuw, dat ook weer gehad. De rest van de dag heb ik genoten van het zonnetje en ben ik verder gegaan met mijn masteronderzoek. En natúúrlijk tellen mijn vriendinnetje C. en ik steeds verder af tot onze vakantie! Ik slaap er gewoon slechter door. Vakantiekriebels zijn zo fijn!

Vrijdag was een relatief drukke dag. Een dag dat in het teken stond van een verwenmomentje bij de schoonheidsspecialiste en een middagje naar de manege met mijn PGB-kindje. Hallo perfecte nageltjes. Hallo paardenoog. Na het werk heb ik boodschappen ingeslagen voor mijn ‘baksel’ dat ik zondag heb gemaakt en ben ik verder gegaan met het inpakken van mijn koffer. Oftewel, een fijn ren-je-rot-dagje!

Zaterdag besloot ik een heerlijke chilldag te plannen. Ik heb dan ook flink uitgerust vanwege de gezonde spanningen voor vakantie. De laatste keer dat ik écht op vakantie ging, was namelijk 2011. Oeps! Ik heb mijn voetjes verwend met een pedicure, mijn tweede en tevens laatste zonnebankmomentje (sjips, beetje weinig!) gepakt en heb mijn koffer helemaal ingepakt. Mijn strandlaken en kleding waren net te hoog waardoor mijn koffer niet dicht kon. Mijn lieve G. heeft van die vacuümzakken waarin hij zijn kleding stopt. Ik ben naar de sportzaak gereden waar hij ze had gekocht et voilá, mijn dilemma omtrent een te dikke koffer is opgelost!

Normaal gesproken bak ik iedere zaterdag het baksel dat op zondag online komt. Ditmaal heb ik het zondagochtend gedaan. Voor 9.00 stond ik in de keuken te kliederen met ontzettend lekkere chocoladeaardbeien. Yummy! In eerste instantie wilde ik de aardbeien als ‘gebakje’ gebruiken op de 89e verjaardag van mijn oma, welke we zondagmiddag hebben gevierd. Je kunt al wel raden dat ze dit niet hebben overleefd, ha! Ze bleven mij aan kijken… Goed excuus toch? Op de verjaardag van mijn oma was de hele familie er. Ook de vier kindjes van mijn neven en nichten. Samen met mijn nicht en haar dochtertje liepen we door de paardenstallen. Geweldig dat ze het vond. Heerlijk om te zien! 🙂 Toen we langs de stallen met veulens liepen, riep ze ineens: “Kijk, een hele grote mamapaard en een Manoukpaard!” Uhm… Hallo, je bent net een paar maanden twee! Even rustig aan jij, haha. Ze praat echt ontzettend duidelijk voor een 2-jarige. Heel gezellig, want gesprekken zijn er mee te voeren. Maar natuurlijk valt een 2-jarige ook leuke dingen aan te leren, zoals ‘schudden met die billen’. Dit kunstje heeft ze dan ook uitvoerig opgevoerd voor haar mama. En die keek verbaasd naar mijn tante, mijn moeder en mij. #sorrynotsorry! In de avond heb ik het even fijn rustig aan gedaan, zodat ik mij optimaal kon opladen voor de vakantie.

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk hebben jullie ook heerlijk kunnen genieten van het warme zomerweer!

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

Advertenties

9 gedachtes over “Mijn kiekjes #10

  1. kim zegt:

    Wat een heerlijk weekje (op het missen van je vriend na natuurlijk!) Ik weet nog dat mijn vriend 7(!) weken naar Suriname ging met zijn gezin. We hadden toen net een relatie en ik was ontroostbaar, haha.

    Heeeel veel plezier op vakantie en een fijne vlucht! Ik weet niet of je wifi hebt daar en blijft posten of niet? Maar anders zie ik je blogjes na je vakantie weer verschijnen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s