Toppers on Thursday #1

Een nieuwe rubriek is geboren! Al een tijdje bewaar ik interessante, grappige en / of leerzame artikelen. Tijd om dit te combineren in een wekelijks artikel! Benieuwd welke artikelen ik de afgelopen week interessant vond? Lees dan met mij mee!

Laat ik beginnen met leuke DIY’s. Ananasjes zien we veel terug deze zomer. Femke maakt de zomer (letterlijk) kleurrijk met deze te leuke ananaskrijtjes. Zijn ze niet schattig?! Bijna zonde om ze echt te gebruiken. Maar hé, als kleine decoratie op het bureau zijn ze ook hartstikke leuk! Om in de ‘ananassfeer’ te blijven, kun je natuurlijk ook een leuke ananas pinata maken. Of wat dacht je van een leuke boekenlegger voor in jouw favoriete boek, sfeervolle lantaarns voor de zwoele zomeravonden of Twister op het gras! Shifra somt ze allemaal op in haar artikel over DIY’s die je deze zomer beslist nog moet maken. Als laatste een DIY die voor velen van ons ontzettend handig is. Zitten jouw oordopjes ook zo vaak in de knoop? Heb je – net als ik – soms de neiging om de oordopjes aan de kant te smijten omdat je al minutenlang bezig bent ze uit elkaar te halen? Met natuurlijk als gevolg dat ze nóg meer in de knoop raken. Argh! Claudia heeft dé oplossing voor in de knoop geraakte oordopjes!

Tijd voor een stukje fotografie. Want hé, tegenwoordig maken we toch allemaal foto’s met onze smartphone? Foto’s voor Instagram, Facebook of gewoon voor ons (digitale) fotoboek. Evelien geeft tips hoe je het beste foto’s kunt maken met jouw smartphone.

Iedereen geniet van happiness in zijn of haar leven. Hoe vaak bedank jij iemand? En hoe vaak denk jij eens kleiner in plaats van groter? Dagmar geeft in haar artikel tips om geluk en liefde te delen. Erg inspirerend! Een ander artikel waardoor jouw leven beslist een oppepper krijgt, is het artikel van Deisy. We genieten allemaal van het mooie weer en zijn veel buiten. Althans, ik probeer veel buiten te zijn. Niet alleen voor de vitamientjes, maar ook om fijne activiteiten te ondernemen. Deisy benoemd vijf buitenactiviteiten om happy van te worden. Lezen dus! Een ander artikel van Deisy gaat over het los maken van jezelf van de goedkeuring van anderen. Zelf hecht ik veel waarde aan de mening van anderen. Soms te veel, dat geef ik toe. Maar met deze quotes wordt het makkelijker om je hiervan los te maken. Echt waar!

Iedere week zie ik veel artikelen omtrent health voorbij komen. De één nog inspirerender dan de ander. Zo deelde Priscilla haar lichamelijke verandering en hoe pijnlijk zij bepaalde reacties van bekenden en op social media ervaart. Een echte eye-opener! Serena deelde een DIY omtrent een gezichtsmasker met actieve kool. Actieve kool schijnt een zuiverende werking te hebben. Heerlijk toch? Genieten van een gezichtsmasker die jouw huid zuivert. Wie wil dat niet? Dus heb je Norit – ja, ik bedoel die diarreeremmer 😉 – in huis, dan heb je dit gezichtsmasker zo gemaakt! Iets totaal anders dan een gezichtsmasker is de mentale gesteldheid van de mens. Ben je geïnteresseerd in psychische problemen, maar pak je er liever geen studieboek of ander ingewikkeld boek bij? Lees dan Kim’s artikel waarin zij haar favoriete boeken over psychische problemen deelt. Ik heb er weer een aantal op mijn TBR-lijstje geschreven hoor!

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Een quote die velen wel zullen kennen. Een leven zonder humor? Dat kan ik mij toch echt niet voorstellen! Laten we daarom beginnen met gênante momenten op de werkvloer! Willemijn en Martine delen de meest gênante momenten op de werkvloer die zij tijdens hun stage en carrière hebben ervaren. Velen zullen sommige momenten wel herkennen. Ik in ieder geval wel, haha! Als er iemand een ontzettend leuke schrijfstijl heeft en vrijwel altijd een lach op mijn gezicht tovert, is het Stella. In dit artikel deelt zij de redenen waarom ouder worden niet haar ding is. En geef toe: iedereen herkent zich wel in één of meer van de redenen die Stella noemt. 😉 Andere problemen waarin iedereen herkenning zal voelen, zijn problemen op het strand. Bikinistress? Bang voor zeewier? Óveral zand voelen? Diana noemt alle ‘strandproblemen‘ in haar artikel. Humor gegarandeerd!

Interieur. Het is iets waar je van houdt om mee bezig te zijn of iets wat je geen donder kan interesseren. Ik vind interieur ontzettend leuk en kan ook niet wachten tot mijn lieve G. en ik weer samenwonen! Veel interieurinspiratie doe ik op via Pinterest, maar ook via blogjes. Neem nou de woonketting. Wie kent hem niet? Stacey deelde een leuke DIY om zélf een woonketting te maken! Leuk toch? 🙂 Net als de woonkettingen is washi tape ook enorm populair. Kiki deelt in haar artikel hoe je washi tape kunt integreren in jouw huis. Hoe leuk is het om een heuse maandkalender te maken van washi tape? Of het ophangen van foto’s, mooie kaarten etc. met washi tape? Ik vind het héél leuk, ha! Nog een leuke DIY werd gedeeld door Demi. Zij maakte een tak als kledingrek – ja, echt waar! Zelf heb ik mijn kleding altijd op de grond of een stoel liggen. Niet heel handig, vooral niet als het om blazertjes of blousejes gaat. Shame on me! 😉 Met een tak als deze is het leuk om de pronkstukken uit jouw kledingkast op te hangen óf gewoon de kleding die je de volgende dag aan wilt trekken.

Ik als semi-keukenprinses zie genoeg lekkere inspiratie voorbij komen als het om recepten gaat. Wat dacht je van deze gezonde cheesecake cupcake die Daphne maakte? Ook lekker: cheesecake roomijs, waarvan Lisa het recept met ons deelt. Delicious! En heb je voor vanavond nog geen inspiratie? Ga lekker zelf pizza maken! Diana laat je zien hoe je gemakkelijk zelf de lekkerste pizza ooit maakt! En nu heb ik trek van al dat lekkers, ha!

Ik hoop dat jullie het een leuke rubriek vinden dat voor herhaling vatbaar is. Laat vooral een reactie acher in de comments! 🙂

Wat is jouw favoriete artikel van de afgelopen week?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

8 gedachtes over “Toppers on Thursday #1

Plaats een reactie