Over Montévie

Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt op Montévie!

Mijn naam is Renske, de 24-jarige brunette achter Montévie. Een groot deel van mijn leven heb ik doorgebracht in een relatief klein dorp in de Achterhoek. Tussendoor heb ik een aantal jaar in Groningen – prachtige stad! – gewoond. Inmiddels woon ik weer in dat relatief kleine dorp, waar ik tevens negen maanden heb samengewoond met mijn lieve vriend G. We voelden ons helaas niet helemaal thuis in het huurappartement. De oplossing: terug naar onze roots en rondstruinen op Funda naar een koopwoning.

Op dit moment studeer ik aan de Universiteit van Amsterdam. Daar volg ik de master Forensische Orthopedagogiek. Forensische wat? Kort uitgelegd: het is gericht op het voorkomen en de aanpak van ernstige gedrags- en opvoedingsproblemen die vragen om justitieel ingrijpen. Je zal er vast nog meer over lezen. Ik zit namelijk middenin mijn master!

Ik wil mijn creativiteit en inspiratie kwijt kunnen op deze blog. Het is een persoonlijke blog en daarom kun je op Montévie onder andere mijn persoonlijke belevenissen verwachten, maar ook recepten, reviews, DIY’s en meer!

Ik hoop dat je nog eens terugkomt!

Enjoy!

Ps: Heb je vragen of tips? Dan hoor ik dat graag van je!

Plaats een reactie