Mijn kiekjes #8

Wat een heerlijke, maar vermoeiende week. Vooral van het weekend heb ik ontzettend genoten! We brachten namelijk een bezoekje aan Friesland. Heerlijkheid! Benieuwd wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt? Lees gezellig mee!

Na (bijna) iedere maandag ben ik volledig gesloopt. Ik werk de hele dag, maar bij twee verschillende cliënten. Tussendoor ben ik even naar de stad geweest om het een en ander in te slaan voor mijn vakantie, waaronder een tof notitieboekje om onze belevenissen in op te schrijven. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om het rechter notitieboekje mee te nemen. Het andere notitieboekje gebruik ik als planner, haha. Aan het begin van de avond ontving ik een e-mail van Claudia dat ik het ‘Londen-pakket’ heb gewonnen. Zo win je zelden wat en zo ineens twee pakketten in één week. Jeetje, wat een geluk! Wat kan ik dankbaar zijn voor deze geluksmomentjes!

Dinsdag stond vooral in het teken van mijn masteronderzoek. Poeh, dat analyseren is niet zo simpel als het lijkt. Zwoegen geblazen! De tekst ‘bloed, zweet en tranen’ galmt door mijn hoofd… Natuurlijk zorg ik goed voor mijzelf – oké, meestal dan 😉 – en heb ik een bakje met vers fruit klaargemaakt. Yummy! Het bakje bestond uit mango, meloen en bramen. Hier kun je mij voor wakker maken, vooral voor mango! ’s Avonds lakte ik mijn nagels in een vrolijk kleurtje, zodat die ook weer representatief zijn, ha.

Hoe begin je de dag beter dan met een lekker ontbijt? Ik genoot van de heerlijke kersenyoghurt van Alpro met verse bramen. Een goed begin, aangezien ik een lange dag voor de boeg had. De hele dag heb ik gewerkt. Nadat ik uit mijn werk kwam, lag het pakketje van Sevenbien op mij te wachten. Hoera! Wat een toffe items! De zonnebril staat mij niet heel geweldig, dus deze heeft een nieuwe eigenaresse gevonden in de vorm van mijn zus, ha. ’s Avonds heb ik weer een klein deel van mijn masteronderzoek afgerond, aangezien ik donderdag een tripje naar Amsterdam op de planning had.

Slopend zo’n retourtje Amsterdam! Om 11.00 had ik een afspraak met mijn begeleider van het masteronderzoek. Een heel fijn uurtje! Ik ben weer een stuk wijzer en kan weer grote sprongen maken. Ook kwam ik tot de conclusie dat ik mij niet in allerlei bochten hoef te wringen om mijn masteronderzoek voor mijn vakantie af te krijgen. Op dit moment is het de planning om, voordat ik op vakantie ga, de ‘Resultaten’ af te hebben, waardoor ik lekker chill op vakantie kan en na die tijd de laatste hoofdstukken kan schrijven. Kom maar op met die vakantie! ’s Avonds genoot ik van een momentje samen bij mijn vriend. We keken de film Lucy. Een film die ik niet zo snel uit zou kiezen, maar uiteindelijk vond ik het zeker een toffe film! Je moet wel van actie en een beetje science fiction houden, haha.

Heerlijk om even een dagje rustig aan te doen. Alle informatie van de meeting in Amsterdam rommelde nog in mijn hoofd, dus tijd om orde aan te brengen. Ik maakte een planning voor de komende weken en ging langzaamaan aan de slag. ’s Middags was het weer tijd om te werken. Samen met mijn PGB-kindje hielden we een speltoernooi in de achtertuin. Geweldig dat fanatieke van zo’n mannetje! Na het werk sloeg ik een aantal boodschappen in, waaronder deze prachtige pioenrozen – ze staan ook in een roze variant te shinen in mijn kamer. En wat staan ze leuk in mijn nieuwe flessen van IKEA!

Zaterdag was vooral een ‘bijkomdag’. Wat was ik moe! Op dit moment mag ik weer lactose eten, maar ik merk dat mijn lichaam hard aan het werken is. Ik durf dan ook niet alles weer te eten, maar ben erg bewust van de hoeveelheid die ik binnen krijg. Bij kleine hoeveelheden merk ik eigenlijk niets, maar bij grotere hoeveelheden merk ik dat mijn lichaam dat niet waardeert en mij niet zo lief vindt. 😉 Even opladen en weer door! Ik genoot van een heerlijke ceasarsalade als lunch en ben weer bezig gegaan met mijn masteronderzoek. In de middag heb ik tevens een ontzettend simpele monchoutaart gemaakt. Een monchoutaart met rabarber, yummy! Het recept vind je hier terug. In de avond ben ik naar mijn lieve G. gegaan en hebben we samen een avondje op de bank gehangen.

Wakker worden bij mijn lieve G. Het is mijn hobby! Niet zozeer omdat ik naast mijn lieve G. wakker wordt, maar puur het samen opstaan is een genot an sich. Fijn om elkaar in real life goedemorgen te kunnen zeggen in plaats van via WhatsApp. Om nog maar niet te spreken over de knuffelbeer (lees: hond van mijn zwager) in huis! Wat een liefje! ’s Middags gingen mijn lieve G. en ik met drie vrienden motorrijden. Met die lange, dikke haren van mij is het not done om ze los te laten hangen onder mijn helm. Dan weet ik zeker dat ik één grote klit overhoud, ha. Een vlecht is een handige oplossing! Hop, op de motor en gaan met die banaan! Ik kan hier echt van genieten! Ook de communicatie (lees: gebarentaal) onderweg. Even een ‘boks’ met H., die ook achterop zat. Ja, we hebben genoten van een prachtige rit! Rond 22.00 waren we thuis en compleet gesloopt. Aangezien we de volgende dag naar Friesland gingen, hebben we het lichtje uitgedaan en zijn we snel gaan slapen.

Hoera! Een extra vrije dag. Dat is natuurlijk nooit verkeerd! Mijn lieve G. en ik gingen een dag naar familie in Friesland. Wat een gezelligheid! Onderweg kwam we trouwens een bizare motorrijdster tegen. Ze had haar voeten op haar zadel liggen. Mijn lieve G. en ik hebben haar stiekem toch wel uitgelachen. Het zag er nou niet bepaald vrouwelijk en charmant uit. Het zag er gewoon níet uit! We hadden een dagtaak aan de bezoekjes aan familie. Vermoeiend, maar zo leuk! En een prachtig uitzicht over een prachtig meer! Ja, we hebben echt genoten van deze gezellige familiedag. 🙂 Na de bezoekjes aan familie hebben we genoten van een bijzonder pizzadinertje. Mijn lieve G. parkeerde zijn auto aan de rand van een bos en zo hebben wij lekker onze pizza genuttigd. Lekker zo’n dikke, vette pizza. Maar ai, dat heb ik geweten: buikpijn! Eigen schuld, dikke bult, haha.

Hebben jullie ook extra genoten van een dag langer weekend?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

22 gedachtes over “Mijn kiekjes #8

  1. estherleijten zegt:

    Leuk weekendje weer denk ik zo haha! Fijn is dat altijd hè een bezoek brengen aan je familie, is het ver vanuit jullie? Ik heb redelijk dun en weinig haar en ook ik kan mijn haren helaas niet los laten hangen op de moter, maar wij hoeven dan ook geen helm op misschien dat dat scheelt? Liefs

    Like

  2. kim zegt:

    Ah die rozen zien er inderdaad prachtig uit! En het broekje en shirtje van Sevenbien zijn ook leuk zeg, lekker zomers! Altijd fijn om pakketjes te ontvangen 🙂

    Like

  3. Lena zegt:

    Wat een leuk idee om die rozen in die flessen te steken, echt mooi!
    De film Lucy was ook niet meteen mijn genre, maar vond het uiteindelijk ook een toffe film hoor 🙂
    Wauw, als ik dat vers fruit zie, krijg ik al ontzettend veel honger. Ik ben net als jij dol op mango! Leuk serietje trouwens.
    x, Lena

    Like

Plaats een reactie