Mijn kiekjes #4

De afgelopen week was een mengeling van vreugde en narigheid. Gelukkig is er vandaag weer een nieuwe week begonnen. Een nieuwe week vol nieuwe kansen en mogelijkheden! Kijk je meer naar mijn bewogen weekje?

Perfecte lentedag met zomerse temperaturen! Op maandag werk ik altijd de hele dag. ’s Middags ben ik samen met mijn PGB-kindje een stuk gaan fietsen om vervolgens op een bankje te ‘picknicken’. We namen twee tassen mee. De één gevuld met bekers, bakjes, servetjes en een schilmesje. De ander gevuld met fruit, minitomaatjes en een bidon met gekleurd water (lees: lichte ranja). Wat een gezelligheid! In het speeltuintje vlakbij het bankje hebben we samen gewerkt aan het inzicht en bepaalde vaardigheden van mijn PGB-kindje. Tsja, in spelvorm én in een lekker zonnetje is het helemaal niet zo erg om te werken. Hij was trots op zichzelf en ik nog trotser op hem! Onderweg naar huis kwamen we langs een groot zwanennest. Ik heb wel vaker zwanen zien hobbelen, maar een zwanennest van relatief dichtbij gezien? Nee, dat nog nooit. Dit moest dan natuurlijk op de foto, ha! ’s Avonds was ik volledig uitgeput van deze werkdag. Mijn bedje was dan ook snel gevonden.

Wat een stralende dag! Deze dag heb ik dan ook heerlijk buiten doorgebracht, ha. Eigenlijk was dinsdag best een saaie dag. Ik heb de hele dag aan mijn masteronderzoek gewerkt. Nou ja, ik had een ‘help-ik-ben-snel-afgeleid-dagje’. Achteraf had ik meer werk kunnen verrichten. Tussendoor heb ik twee bossen tulpen gekocht. Mijn kamer was weer kaal (lees: de vorige bloemen zijn overleden) en dus was het hoog tijd om nieuwe kleuren naar binnen te halen. ’s Middags had ik weer een korte spanningsboog. Ja, sorry hoor, maar dat zonnetje is gewoonweg héérlijk! Samen met mijn beste vriend Fles genoten we van de zon. Gelukkig kon ik mij ’s avonds herpakken en heb ik toch nog enigszins wat werk verzet. Daarnaast was ik weer begonnen met BBG van Kayla. Dankzij Esther was ik weer gemotiveerd. Samen met een aantal andere meiden delen we lief en leed (en véél girlpower!) in een groepsapp. Helaas werd ik hartstikke slecht na het sporten, waardoor ik het sporten de rest van de week naast mij neer heb moeten leggen. Deze week een nieuwe poging!

Over woensdag en donderdag kan ik kort maar krachtig zijn: dikke prut. Helaas zat ik deze twee dagen bijna continu in een draaimolen – figuurlijk dan, ook al voelde het letterlijk zo. Donderdagochtend had ik goede hoop, maar ging het weer mis. Bah! Ik probeerde mezelf op te laden door veel te rusten en veel theetjes en fruit tot mij te nemen. Gelukkig had ik medicatie tegen duizeligheid, maar toch is het ontzettend prut. Afspraken moeten verzetten voelt niet fijn! Deze twee dagen heb ik dan ook geen foto’s gemaakt. Het artikel dat woensdag online kwam, ging over zomerjurkjes en accessoires van Esprit. Donderdag kwam er een artikel online met een recensie over het kookboek Uit Pauline’s Keuken.

Gelukkig is mijn draaimolen gestopt met draaien. Oké, voor het grootste gedeelte dan. Af en toe kon mijn lichaam het niet laten om toch stiekem in die draaimolen te stappen, maar over het algemeen ging het een stuk beter! ’s Ochtends heb ik heerlijke bananenbrood gebakken, waarvan je het recept hier kunt vinden. ’s Middags had ik een sollicitatiegesprek in Enschede. Spannend! Ik twijfelde of ik met het openbaar vervoer zou gaan of met de auto. Gelukkig was de duizeligheid zo goed als verdwenen en dus pakte ik uiteindelijk de auto. Naar mijn idee ging het gesprek aardig goed. Afwachten dus! ’s Avonds was ik ontzettend moe. Toch iets te veel gedaan, vrees ik. Daardoor heb ik mijn artikel voor zaterdag geskipt. Ik wilde weer een unboxing schrijven van de Beautybox. Ik heb al een aantal ‘unboxings’ voorbij zien komen, dus het lijkt mij niet relevant om dat nog te schrijven, hihi.

Wat een fantastische dag! Ondanks het grauwe weer hebben mijn moeder en ik een fantastische dag in Amsterdam gehad. Samen hebben we winkels afgestruind, heerlijk gegeten en genoten van de musical ANNE. Om 8.00 ’s ochtend vertrokken we van huis en om 1.30 waren we weer thuis. Pijnlijk voeten van de vele kilometers en het geslenter verder, maar dat was het meer dan waard! Dinsdag volgt een uitgebreid verslagje.

Ik besloot zaterdagnacht eens geen wekker te zetten voor zondagochtend. Ik werd om 10.00 wakker en bleef nog even in bed liggen. Man, wat was ik moe! Halverwege de middag had ik pas wat meer energie en heb ik een deel van mijn ‘Amsterdamse buit’ naar een vriendin geappt en voor mijn lieve G. heb ik mijn nieuwe lipstick gefotografeerd. De rest van de dag bestond uit rusten, rusten en rusten. Ik besloot om vroeg op bed te gaan en dat is gelukt! Deze week willen we het coderen voor het masteronderzoek af hebben, zodat we kunnen beginnen met het analyseren. Het einde komt steeds meer in zicht, hiephoi! Voor mij dus geen Koningsnacht, dat zou gewoonweg een te grote aanslag op mijn lichaam zijn. Jammer, maar helaas. Koningsdag vier ik ook niet. Ik moet in ieder geval ’s ochtends werken en doordat ik vorige week een tijdje in een draaimolen zat, heb ik weinig voor mijn masteronderzoek gedaan. Geen oranje verkleedpartijen voor mij dit jaar!

Hoe vieren jullie Koningsdag?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

Advertentie

8 gedachtes over “Mijn kiekjes #4

  1. estherleijten zegt:

    Oeh ik kijk uit naar je verslag morgen van Amsterdam, de lipstick ziet er iig super mooi uit! Wat fijn om te horen dat ik je heb gemotiveerd, jammer dat je ziek was. Maar er is weer een nieuwe week aangebroken en we gaan ervoor ❤ Succes met je onderzoek vandaag. Liefs

    Like

  2. kim zegt:

    Hè vervelend dat je je neit lekker voelde! Verstandig dat je even twee daagjes nam om bij te komen, hoe lastig dat ook is. En wauw ja, mooie lippenstift! Oeps, je wakkert weer mijn ik-wil-M.A.C-vlam aan! Ik ben benieuwd naar je blogje over Amsterdam 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s