TAG – Meet my boyfriend

De woorden ‘mijn lieve G.’ treffen jullie vaker op mijn blog. Dat is natuurlijk niet gek, want ik ben gek op die jongen! Zo gek, dat het tijd wordt voor jullie om hem beter te leren kennen. Door Kim ben ik getagd voor de ‘Meet my boyfriend’-TAG, bedacht door Lesley. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Waar hebben jullie elkaar ontmoet?
Goede vraag! Ik ken mijn vriend al héél wat jaartjes, inmiddels gaat dat richting de 8 á 9 jaar (geloof ik). We hebben elkaar ontmoet via een destijds gemeenschappelijke vriend van ons. Ik vond hem altijd al spontaan én aantrekkelijk. Andersom ook, bleek later. Eén nadeel: we hadden allebei relaties. Op het moment dat relatie strandde, wist hij daarvan. Om een verhaal kort te houden: hij stuurde mij op den duur een berichtje en zodoende hebben we elkaar beter leren kennen! Misschien dat ik ooit nog een uitgebreide versie van onze ontmoeting blootgeef, want dat is een te lang verhaal om hier neer te tikken. 😉

Wat was jullie eerste date?
Lekker cliché naar een film in de bioscoop. Welke film weet ik niet meer. Maar we hebben het erg gezellig gehad! Dit was onze eerste échte date. Daarna hebben we elkaar bijna dagelijks gezien en volgde er een relatie. Het is ontzettend snel gegaan. Wellicht doordat we elkaar al enigszins kenden en we de ander in een relatie hebben gezien. Tja, je hebt dan toch een beeld hoe de ander met zijn of haar partner omgaat.

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?
Haha, dat is wel grappig gegaan! Toen wij een relatie kregen, woonde ik in Groningen. In het weekend was ik vaak in de Achterhoek. Ik liet mij altijd ophalen bij een station in de buurt, aangezien ik anders een eind moest omreizen om bij het trein- of busstation in mijn dorp te komen. Ik appte G. of hij zin had om mij op te halen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij bracht mij thuis en stapte uit de auto. Ik vroeg wat hij ging doen. Zijn antwoord: “Ik vind het wel even netjes om mij voor te stellen aan jouw ouders. Dan weten ze met wie hun dochter omgaat.” Als dat geen echte gentleman is! 😉 Andersom leerde ik mijn schoonfamilie kennen na onze eerste date. Ik ben opgehaald door G. – tja, te zenuwappig om alleen te gaan – en ontmoette mijn schoonfamilie. Ik voelde mij gelijk thuis. En nog steeds!

Wat vindt je het leukste aan jouw vriend?
Zijn humor! 🙂 G. heeft echt leuke humor. Hij is altijd wel in voor een geintje en dat zijn vooral ‘shockerende’ geintjes. Ik hou daar wel van! Daarnaast heeft hij ook een groot hart, staat voor iedereen klaar en is ontzettend sociaal. Met mijn lieve G. naar een feestje waar hij niemand kent? Ik hoef niet bang te zijn dat hij zich niet vermaakt. Tot slot is G. ook ontzettend ambitieus. Iets wat ikzelf ook ben en waarin we elkaar stimuleren.

Wat was jullie eerste vakantie samen?
Niet! Echt op ‘vakantie-vakantie’ zijn we nog niet geweest. We zijn wel regelmatig samen een weekendje op pad geweest, maar een weekje (of langer) op vakantie nog nooit. Ik hoor jullie denken: “Een vakantie is zo’n goede relatietest!” Klopt, maar ons samenwoonavontuur 1.0 hebben we heelhuids overleefd hoor. 😉 Voor de nieuwe lezers: na negen maanden samenwonen, wonen we nu weer tijdelijk bij onze ouders. Volgend jaar zomer zijn we van plan om samen écht op vakantie te gaan. We kijken er nu al naaruit!

Kleffie & Beffie of ‘doe maar normaal’?
Doe maar normaal! Mijn lieve G. en ik zijn absoluut niet klef. In ieder geval niet als er anderen om ons heen zijn. Dat vinden wij, vooral G., niet fijn. Maar natuurlijk hang ik wel tegen hem aan als we alleen zijn. En in het openbaar lopen we ook heus wel hand in hand.

Wat is jullie gezamenlijke hobby?
Slapen! Grapje, haha. Eigenlijk hebben we niet echt een gezamenlijke hobby. Mijn grote hobby is bloggen en zijn grote hobby is motorrijden. Iets wat hij momenteel helaas niet kan uitvoeren door zijn motorongeluk. We vinden het belangrijk elkaar vrij te laten in ons doen en laten. Wel kijken we samen graag naar 24Kitchen of motorsport! En we hopen dat we in de toekomst veel mooie reizen kunnen maken. Ik denk dat dat onze gezamenlijke hobby wordt, haha.

In welke dingen verschillen jullie heel erg?
Komt ‘ie hoor… Ik klets héél véél. G. wil dat niet. Ik kan snel gestresst raken van iets kleins. Mijn lieve G. niet. G. meent altijd druk te moeten zijn. Ik niet. Ik zit het liefste samen op de bank. Mijn lieve G. niet. Ik doe het huishouden (straks) het liefste samen. G. absoluut niet. Ik vind het leuk om samen hard te lopen. G. loopt áltijd harder. Ik heb soms een vrij kort lontje. Mijn lieve G. niet. Ik knuffel graag. Mijn lieve G. niet. *Vraagt G. naar meer verschillen. G. zegt niets – zei ik toch, hij kletst niet.* Oké, jullie begrijpen vast ook wel dat dit erg zwart-wit is en je het met de grootste korrel zout moet nemen die er is! We hebben deze vraag samen – eigenlijk vooral G., hij had de grootste lol – beantwoord. Het enige waarin we écht verschillen, is het kletsgedrag. En dan bedoel ik kletsen over koetjes en kalfjes. Volgens mijn lieve G. ben ik daar Olympisch Kampioen in. Praten over serieuze onderwerpen kunnen we allebei als de beste!

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie heel erg?
Ons karakter komt eigenlijk behoorlijk overeen. We zijn allebei direct en recht door zee. Dat levert wel eens een lachwekkende discussie op. Om eerlijk te zijn vinden we het op dat moment niet grappig, maar achteraf lachen we er allebei om. Gelukkig maar, want het leven zonder humor is ook maar saai!

Meneer de directeur… 😉

Waar is hij goed in?
In menen dat hij druk is. Als iemand aan G. vraagt hoe het gaat, is zijn standaard antwoord: “Goed, druk.” Nou moet ik eerlijk bekennen dat hij een stuk rustiger is geworden sinds het motorongeluk. De woorden ‘goed’ en ‘druk’ komen niet meer samen voor. Andere dingen waar hij goed in is: zaken positief benaderen (daar kan ik soms nog veel van leren!) en luisteren naar anderen. Maar ook het verwezenlijken van zijn ambities. Als hij ergens voor gaat, gaat hij er ook 101% voor!

Hoe vaak zien jullie elkaar?
Ten tijde van ons samenwoonavontuur 1.0 zagen we elkaar natuurlijk dagelijks. Nu we beiden thuis wonen, is dat onmogelijk. Ik denk dat we elkaar nu zo’n vier keer in de week zien. Vanaf volgende week zal dat twee, hooguit drie, keer zijn, aangezien ik 4,5 dag ga werken.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor?
Dat mijn lieve G. mij neemt zoals ik ben. Daar kan ik kort over zijn. Hij heeft veel respect voor anderen en onder het kopje ‘anderen’ val ik in dit geval gelukkig ook. 😉

Sorry voor de wazige foto! Deze vind ik zo leuk, dat ik hem wel móest delen.

Sorry voor de wazige foto! Deze vind ik zo leuk, dat ik hem wel móest delen.

Hoe zie je jullie toekomst voor je?
Door alles wat we de afgelopen twee á drie maanden hebben meegemaakt, zijn we het over één ding zeker: het leven en dus de toekomst is totaal onvoorspelbaar. Natuurlijk hebben we wel een bepaald toekomstbeeld, maar als we iets hebben geleerd de afgelopen tijd, is dat wel dat niets vastligt! We hopen in ieder geval binnen een jaar weer samen te wonen. Ook hopen we in de toekomst veel te kunnen reizen. En verder? We gaan het zien wat de toekomst voor ons in petto heeft! 🙂

Wat een ontzettend leuke TAG! Bij deze tag ik dan ook iedereen die deze TAG graag over wil nemen. 🙂 Vermeld je dan wel even de maakster van de TAG?

Let’s get social!
Bloglovin’InstagramPinterest

Advertentie

30 gedachtes over “TAG – Meet my boyfriend

 1. kim zegt:

  Ah jullie zien er zo lief uit samen! En spannend dat jullie volgende zomervakantie écht samen op vakantie gaan. Dat verdienen jullie ook 100% – vooral na alles wat er deze zomer is gebeurd!

  Like

 2. estherleijten zegt:

  Ahhh superleuk om op deze manier meer te weten te komen over de man die jou hart heeft kunnen veroveren! Dat deel van waarin jullie verschillen is bij ons ook wel heel herkenbaar. Ik ben een stresskipje, terwijl Mike ontzettend nuchter is haha. Maar ik ga niet teveel bloot geven, want ik neem de tag over 🙂 Liefs

  Like

 3. Sytse zegt:

  Hahahah leuk!! Leuke foto’s ook! Zo te zien hebben jullie heel veel plezier samen.

  Ik zou deze tag wel willen overnemen maar denk maar niet dat ik DLVML met z’n hoofd online krijg hoor.. nee, dat gaat me niet lukken ben ik bang.

  Like

  • Renske zegt:

   Heel veel plezier! 🙂

   En wat dacht je van kleine details als zijn voeten (met schoenen, want ik kan niet tegen blote tenen, haha!) of een pols met zijn horloge (als hij dat draagt) of zo? 🙂 Maar zonder foto’s kan natuurlijk ook!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s